top of page

HNK SLOGA - FK VELEŽ / SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Updated: Jan 28, 2022


Jako dugo na Gradski stadion "KOŠUTE", u službenim utakmicama, nije došao veći protivnik, kao što je FK Velež Mostar kojeg ćemo ugostiti 27.10.2021. - 14.30h, u 1/8-finala Kupa NS BiH i nikada nije bilo ovako veliko zanimanje za neku utakmicu koju igra HNK Sloga.


Naravno, HNK Sloga ,kao klub, imala je u planu organizirati pravu feštu nogometa, sa maksimalnim brojem posjetitelja koji žele pogledati utakmicu koja se odigrava u "našem dvorištu", ali na žalost tu se umiješao COVID-19 i pokvario nam prvobitne planove.


Zbog već spomenutog, COVIDA-19 i epidemiološke situacije, dobili smo naredbu Kriznog stožera SBŽ i nadležnih ministarstava, da kapacitet tribina moramo ograničiti na 500 posjetitelja, te da nema organiziranog dolaska gostujućih navijača, tako da će veliki broj simpatizera HNK Sloge i FK Veleža ostati zakinuto i neće moći prisustvovati utakmici na Gradskom stadionu "Košute".

Kako smo se svi zajedno našli u ovakvoj situaciji, mi kao klub organizator utakmice morali smo odrediti pravila po kojima ćemo prodavati ulaznice za utakmicu, a odlučili smo ovako, ispoštovati najprije:

  • članove kluba,

  • sponzore kluba,

  • roditelje djece koja igraju u mlađim uzrastima HNK Sloge,

  • seniorske igrače,

  • te stalne posjetitelje utakmica HNK Sloge, bez obizira o kojem protivniku i kojem natjecanju se radilo.

Nakon što zadovoljimo potrebe gore navedenih, sve preostale ulaznice, u slučaju da ih bude, biti će puštene u slobodnu prodaju u ponedjeljak ili utorak prije utakmice. O broju preostalih ulaznica i lokacijama na kojima će se moći kupiti biti ćete na vrijeme obavješteni.

Hvala na razumijevanju.

HNK Sloga Uskoplje, Gornji Vakuf-Uskoplje Svi vi koji na žalost nećete biti u mogućnosti doći na Gradski stadion "Košute", utakmicu ćete moći pratiti na službenom YouTube kanalu HNK Sloge, a podršku klubu možete iskazati kupovinom KARTE PODRŠKE na sljedećoj poveznici: https://www.hnksloga.com/karta-podrske

79 views0 comments

Comments


bottom of page