top of page

DERBI NA POČETKU SEZONE 2021/22HNK Sloga novu sezonu 2021/22, u Drugoj ligi FBiH skupina JUG, otvara na Gradskom stadionu "Košute" susjedskim derbijem protiv HNK Rama!


🔴⚪ U sezonu ulazimo bez nekoliko standardnih igrača iz prošle sezone Lea Jankovića (prešao u HNK Tomislav) i vratara Luke Blaževića (prešao u NK Oriolik).

Trener Jozić u prvoj utakmici nove sezone također neće moći računati na par ozlijeđenih prvotimaca, tako da će na njihova mjesta uskočiti mladi igrači koji su pokazali da se na njih može ozbiljno računati!


🔵⚪S druge strane dobro poznat i kvalitetan protivnik, što smo imali priliku vidjeti i prošle sezone u dva odlična susreta.

Iako su naši dečki u obije prošlosezonske utakmice slavili, uvjereni smo da će i ovaj susjedski derbi biti zanimljiv.


Zahvaljujući veteranima HNK Sloge, prijateljima i članovima UO kluba, koji su radili na uređenju stadiona, i ove sezone ćemo imati odličan travnjak, čime će i nogomet biti uvjereni smo kvalitetniji. 👌🏻

Kad tomu dodamo toplo vrijeme i hladnu žuju ne vidimo bolju lokaciju za provesti nedjeljno poslijepodne od Gradskog stadiona "Košute"!!!🍺☀️ I ove sezone, sve utakmice HNK Sloge na Gradskom stadionu "Košute" moći ćete pratiti u prijenosima uživo na našem službenom Youtube kanalu >> OVDJE (pretplatite se na Youtube kanal, besplatno je :) )


📅 22.08.2021. NEDJELJA

🕕 17:00h

📍 GORNJI VAKUF - USKOPLJE

🏟️🥅🥅📍GRADSKI STADION "KOŠUTE"

⚽HNK SLOGA - HNK RAMA CIJENA ULAZNICE: 2KM Za članove/vlasnike članskih iskaznica kluba ulaz je besplatan


205 views0 comments

Kommentarer


bottom of page