top of page

KUĆICA ZA SNIMANJE/OSTAVA


Nakon renoviranja svlačionica, još jedan projekt je za nama. Kućica za snimanje/ostava u potpunosti je završena.

Posebna zahvala za realizaciju ovog projekta ide firmi RN d.o.o., vlasniku Nikoli Rakušić, Limariji "Šeki" vlasniku Toniju Šekerija, Damiru Cvrtak, Slavku Barnjak, Mati Perić - Mapeku i Zoranu Blažević - Vrebcu.

[PROZRAČIVANJE/ČEPIRANJE TRAVNJAKA] Izvršni odbor kluba nastavlja dalje sa svojim planom unaprjeđenja infrastrukture na Gradskom stadionu "Košute". Projekt koji slijedi je poboljšanje uvjeta za treniranje, prvenstveno poboljšanje travnjaka na glavnom i pomoćnom terenu.

Planira se odraditi kopanje bunara za pomoćni teren, kako bi se isti mogao svakodnevno zalijevati (bunar na glavnom terenu je osposobljen prošle godine te se teren svakodnevno zalijevao neovisno o vodi iz gradskog vodovoda što je uvelike doprinijelo da travnjak ostane kvalitetan unatoč suši tijekom ljetnih dana).

Odradit će se profesionalno prozračivanje (čepiranje) travnjaka (glavni i pomoćni teren) te sve što ide uz to (prozračivanje travnjaka, nasipanje smjesom humusa i kvarcnog pijeska, gnojenje umjetnim gnojivom i dosijavanje novim sjemenom trave te svakodnevno zalijevanje) kako bi svi naši nogometaši a prvenstveno naša djeca imala što kvalitetnije uvjete za treniranje i napredak.

Još jednom hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli funkcioniraju kluba i realizaciji projekata.

HNK Sloga




25 views0 comments
bottom of page