top of page

PLANOVI KLUBA U NAREDNOM PERIODU

Updated: Jan 28, 2022




Poštovani pratitelji, simpatizeri i prijatelji HNK Sloge, odmor za HNK Slogu je službeno završio i vrijeme je da vas upoznamo sa planovima kluba u narednom periodu.


🧱🔨[SVLAČIONICE]

Do početka proljetnog dijela natjecanja u Drugoj ligi FBiH - JUG, imamo u planu kompletno renoviranje svlačionica, domaće, gostujuće te osposobljavanje treće svlačionice koju će koristiti mlađe selekcije našeg kluba.


🎥[KUĆICA ZA SNIMANJE]

Uz svlačionice potrebno je dovršiti projekt "Kućica za snimanje" također do početka proljetnog dijela ligaškog natjecanja kako bi se prijenosi utakmica mogli neometano i što kvalitetnije raditi.


🏟[POMOĆNI TEREN]

U planu je i iskopavanje još jednog bunara za navodnjavanje/zalijevanje pomoćnog terena (na glavnom terenu je osposobljen bunar tako da u ljetnom periodu nismo imali potrebu za vodom za zalijevanje iz gradskog vodovoda, što je bio ogroman plus, a to se najbolje vidjelo po stanju travnjaka na glavnom terenu). Pomoćni teren u, najmanje zadnjih 10ak-15 godina, nije zalijevan te je u jako lošem stanju, a osiguravanje dovoljne količine vode za zalijevanje travnjaka je osnovni preduvjet kako bismo mogli dodatno ulagati u njega i raditi na njegovom poboljšanju, kako bi naše mlađe selekcije imale što kvalitetniji teren za treniranje.

🏟[PROZRAČIVANJE/ČEPIRANJE TRAVNJAKA]

Po završetku natjecanja ligaških natjecanja za sezonu 2021/22, u lipnju 2022., plan je da se poradi na poboljšanju travnjaka na glavnom i pomoćnom terenu.

Odradit će se profesionalno prozračivanje (čepiranje) travnjaka (glavni i pomoćni teren) te sve što ide uz to (prozračivanje travnjaka, nasipanje smjesom humusa i kvarcnog pijeska, gnojenje i presijavanje novim sjemenom te svakodnevno zalijevanje) kako bi svi naši nogometaši a prvenstveno naša djeca imala što kvalitetnije uvjete za treniranje i napredak.


📌[OPREMA]

Osim ovih "glavnih" planova, planira se i obnavljanje opreme (dresovi, trenirke, lopte, rekviziti za treniranje) za sve selekcije HNK Sloge.


📢O svim dodatnim planovima i napretku ovih planova koje smo naveli u ovoj objavi bit ćete blagovremeno izvještavani na službenim stranicama našeg kluba.


📲Svi Vi koji imate prijedlog ili ideju što bismo mogli unaprijediti, popraviti, u što bi trebali uložiti više sredstava i vremena slobodno nam se javite.


U ime kluba, hvala Vam svima od srca na dosadašnjoj velikoj potpori. Bez Vas ne bi bilo moguće sve što je urađeno u proteklom periodu.

Sportski pozdrav,

HNK Sloga

Učlani se u HNK Slogu za 2022. godinu, te na taj način doprinesi razvoju kluba i podrži planirane projekte.


164 views0 comments
bottom of page