top of page

RUJAN 2021. 🆚 RUJAN 2022.



Pomoćni teren na Gradskom stadionu "Košute" godinama je bio u lošem (pa čak i očajnom) stanju, više je sličio na sve drugo osim na nogometni teren na kojemu netko treba napraviti prve nogometne korake, svakodnevno trenirati na njemu i razvijati svoju nogometnu vještinu.


Danas sa zadovoljstvom možemo objaviti da su ulaganja i radovi koji su napravljeni ove godine u 7. mjesecu urodili plodom i pomoćni teren je "zasjao" u pravom svjetlu, te možemo reći da mlađe kategorije nogometaša HNK Sloge, kao i seniorska momčad, napokon imaju dobre uvjete za treninge, rad i nogometni razvoj.


Sa stanjem pomoćnog terena smo pozitivno iznenađeni svi u klubu, a djeca koja svakodnevno treniraju na njemu i pamte stanje od prije su oduševljena, a upravo to nam pričinjava najveću sreću i zadovoljstvo


Koliko toga se može napraviti u godinu dana (ili bolje reći u malo više od dva mjeseca) najbolje oslikava današnje stanje pomoćnog terena na Gradskom stadionu "Košute"


Ovim putem pozivamo svu djecu koja žele trenirati u HNK Slogi da nam se slobodno jave na neki od službenih komunikacijskih kanala HNK Sloge:

+38763657524 +38763422940 slogahnk@gmail.com


Hvala svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji projekata kluba.




119 views0 comments
bottom of page