top of page

Tri boda u susjedskom derbiju za novi skok na tabeli



U 15.kolu Druge lige FBiH - JUG na stadionu Košute odigrali smo susjedski derbi sa HNK Ramom. Čvrsta igra sa obje strane rezultirala je prvim poluvremenom bez puno prilika, usprkos tome HNK Sloga dolazi u vodstvo u 23.minuti pogotkom Igora Zeke nakon kornera. Tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugo poluvrijeme naši dečki ulaze puno odlučnije i nakon par neiskorištenih prilika preko odličnog Armina Abazovića u 69. i 71.minuti dolazimo u vodstvo od 3:0.

Da se igrači HNK Rame neće predati pokazuju već u 79.minuti pogotkom Maria Budimira za smanjenje rezultata na 3:1 a potom isti igrač prekrasnim golom u 88.minuti postavlja konačan rezultat 3:2 za nova 3 boda HNK Sloge.

Ovom pobjedom naši dečki iskoristili su poraz FK Klisa i preuzeli 2.mjesto prvenstvene ljestvice. HNK Sloga je u sljedećem kolu slobodna, te ima dovoljno vremena da se pripremi za ogled u 17. kolu Druge lige FBiH - JUG kada gostujemo u Jablanici.

Čestitamo našim igračima i treneru na pobjedi, prikazanoj igri i borbenosti. Po izuzetno hladnom vremenu i teškom terenu pobjeda nije došla u pitanje ni u jednom trenutku! [VIDEO] CIJELA UTAKMICA:

[GALERIJA FOTOGRAFIJA] HNK Sloga - HNK Rama 3:2


65 views0 comments
bottom of page