top of page

HNK Sloga 2020./21.

Updated: Jun 21, 2021


Sezona 2020/21 za naš klub kao i za većinu je bila dosta teška i zahtjevna iz više objektivnih razloga, ali unatoč svim poteškoćama i zahtjevima možemo reći da smo je kao klub, kako na sportskom tako i na financijskom planu (uz zaista veliku pomoć svih sponzora i članova kluba koji su kroz članstvo pomogli da možemo reći kako smo i na financijskom planu nakon niza godina napokon na "pozitivnoj nuli"), dosta uspješno priveli kraju, u nastavku vam donosimo nekoliko slika na kojima možete vidjeti dio statistike koja je obilježila ovu sezonu. Jesenski dio sezone u Drugoj ligi FBiH - JUG smo završili na 5. mjestu uz 21 osvojen bod, iz 12 utakmica (6 pobjeda, 3 neriješene, 3 poraza). Donosimo vam tabelu i rezultate jesenskog dijela prvenstva.


Druga liga FBiH - JUG 2020/21 - Jesenski dio - TABELA


Druga liga FBiH - JUG 2020/21 - Jesenski dio - REZULTATI


Uz zadovoljavajući prvi dio sezone, momčad je u drugi sezone ušla zaista dobro raspoložena i nastavila je sa dobrim rezultatima, tako da u proljetnom dijelu sezone u Drugoj ligi FBiH - JUG osvajamo tri boda više nego u jesenskom dijelu sezone, 23, (7 pobjeda, 2 neriješene, 3 poraza) te na konačnoj tabeli zauzimamo 4. mjesto sa 44 boda koliko je skupio i trećeplasirani HNK Tomislav. Ovim putem još jednom čestitamo NK Ljubuškom na osvojenom prvom mjestu, te HNK Tomislavu na promociji u viši rang natjecanja, Prvu ligu FBiH. U nastavku pogledajte konačnu tabelu Druge lige FBiH - JUG - 2020/21 te rezultate proljetnog dijela sezone.

Druga liga FBiH - JUG 2020/21 - Proljetni dio - TABELA

Druga liga FBiH - JUG 2020/21 - Proljetni dio - REZULTATI


Zanimljivost, što se tiče našeg kluba, za ovu sezonu je u tome što smo puno uspješniji bili u gostima nego na "Košutama", a čak i oni koji klub prate dugi niz godina teško da se mogu sjetiti kada se to zadnji put dogodilo. Proljetni dio sezone naša momčad je završila bez poraza u gostima.


Što se tiče individualnog učinka naših igrača, najbolji strijelci kluba su, sa 11 pogodaka, Vladimir Grubeša i Armin Agić.

Moramo naglasiti i pohvaliti sve igrače, bez iznimke, koji su ove sezone svojim zalaganjem pokazali pravi odnos prema treneru i prema klubu.


Najveća nagrada za sve navijače i simpatizere HNK Sloge, te za sav uloženi trud i zalaganje, svih igrača, trenera, UO, je došla je na samom kraju sezone, u Kupu ŽNS ŽHB, u kojemu je HNK Sloga osvojila prvo mjesto pobjedom u finalu protiv ekipe NK Kamešnice iz Podhuma, te nakon dugo godina pospremila jedan trofej u svoje vitrine.

Pogledajte galeriju fotografija na poveznici ispod:

GALERIJA FOTOGRAFIJA U Kupu ŽNS ŽHB 2021 natjecalo se 8 momčadi: HNK Junak NK Kamešnica HNK Mesihovina NK Troglav 1918 HNK Kupres ꞌ97 HNK Sloga NK Šujica HNK Tomislav

Rezultate HNK Sloge u Kupu ŽNS ŽHB možete pogledati u nastavku:


Na kraju smo dužni spomenuti i zahvaliti se svim SPONZORIMA, ČLANOVIMA HNK Sloge, svim donatorima u akciji "Kupi stolicu za Slogu", Veteranima HNK Sloge (koji su uvijek tu za klub kada treba bilo što pomoći) i svima onima koji su na bilo koji način pomogli u radu i napretku kluba.

Bez VAS i VAŠE pomoći sigurno ne bismo mogli, VELIKO VAM HVALA!!!




Spisak svih 234 članova HNK Sloge možete pogledati klikom na poveznicu: ČLANOVI Sportski pozdrav! HNK Sloga


Ispod možete ostaviti komentar, savjet, prijedlog, kritiku,...

238 views0 comments
bottom of page